Ha szeretnék foglalkozást tartani pénzért ahhoz milyen engedély kell?
Gyámhivatalt kérdezz, ott foglalkoznak ezzel.
De ha még a kategóriát sem találtad meg, akkor eléggé reménytelen neked, hogy menni fog.
Már ne haragudj:
1: Ez bizony fontos része a válasznak. Ha ennyire buta és/vagy figyelmetlen és/vagy lusta vagy, akkor NE kezdj bele ilyenbe! Rosszul fogsz járni vele!
2: TE vagy a kérdező. Neked kell türelmesnek lenni.
"foglalkozást tartani pénzért "
"gyerekeknek egész napost"
Hol tartanád a foglalkozást? Mert ott speciális feltételeknek kell megfelelnie a helyiségnek: pl. biztosítani kell, hogy a gyerekek ne rántson le magukra tárgyakat, ne vághassák meg magukat valamivel, (éles tárgy ne legyen), ne rázza meg a konnektor, stb.
Egész napos foglalkozásnál étkezést is kellene biztosítani.
Mindezek működtetéséhez vállalkozói kiváltása szükséges, melyben meg kell jelölni, milyen tevékenységet végeznél, illetve, a legfontosabb: VAN-E VÉGZETTSÉGED HOZZÁ? (animátor, stb)
Csak szólok, hogy a négyes ugyan hasznos volt, de nem a kérdésre válaszolt. Azt meg, hogy miért kellett őt elfelezned... ez is mutatja a hanyagságodat, kérdező.
Szerintem ne vállalj gyerekeket. Ha valami bajuk esik, hogyan magyarázod meg a szülőknek?
És a "Miért pont nálam esne baja" az kevés egy népes gyerekcsapat neveléséhez!
...én viszont a kérdésre válaszoltam.
Az meg, hogy meg mertem írni a véleményem IS - na, az ugye megbocsáthatatlan. Jól sejtem?
A nevelőnek azt nem szabad szednie!
Gyereknek sem adhatja!
Régen az utcalányok gyerekeit akik nevelték, azok szokták bekábítózni a gyerekeket... nem jó ötlet! Maradandó károsodást okozhat, ha minden nap csinálod!
Mielőtt ilyet tennél, mindenképpen kérdezd meg erről a gyámosokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!