Ha piacon szeretnék eladni valamit akkor ahhoz kell engedély?
Van néhány felesleges cuccom: ruha,párologtató, bizsuk stb. Amiket elszeretnék adni. A jófogást próbáltam, de nem tudok várni azonnal elszeretném adni, mert nagyon kell a pénz.
Ha kell valamijen engedély akkor azt hol kell kérni? Kell érte fizetni és mennyit?
Köszi a válaszokat.
Kell bizony, piacon saját terményeket őstermelőivel árulhatnál, de akkor is kell a helyhez külön engedély/fizetni kell érte.
Ilyen típusú használt árukat viszont amennyire tudom, nem is árulhatsz vállalkozói nélkül.
Kivétel ez alól a szervezett kirakodóvásár. Nézz utána, hogy nálatok létezik-e ilyen. Nálunk pl. minden hónapban van egyszer, arra akárki kimehet és nem kell semmi engedély.
Szia nálunk ügy volt hogy csak ki mentunk és a terület ért kellet csak fizetni simán be engedtek minket és nem kellet semi papir.
Ügy tudom lehet foglalni helyet de ahoz már papirkel.
Bocsi a rosz irásom miat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!