Szerintetek mennyi pénz kell ahhoz, hogy egy biciklisfutár vállalkozást nyisson valaki?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs mennyi kellhet szóval tényleg mindent írjatok le. Nem egy nagy vállalkozásra kell gondolni csak pár fősre.2017. márc. 12. 16:22
11/11 anonim válasza:
Kataba igen , de diákszövetkezetben vagy szja szerinti adózásban nem.
Akiket linkeltem pl. Du 2-töl hajnal 1-2ig vannak nyilván amiatt ,mert délelőtt nappalisként nehezebb ezt egyeztetni.
Egy telefonszám egy weboldal és egy facebook profiljuk van semmi több. Amikor a cargobikera pályáztam azzal én is saját házhozszállítást akartam , akkor kaptam ezeket az infókat amiket leírtam.
Partnerem a cargos vállalkozás és szinten fősulis hallgatók a sofőrök két 3,5 tonna alatti furgonnal dolgoznak több nappalis sofőrrel kftbe. Ők pl.
pályázati pénzből indultak 6 millióval a fiatalok vállalkozó válásának támogatásából.
A harmadik meg életpálya alapítványos országos helyezett üzleti ötletként indult ( bulitaxi ) szintén itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!