Milyen kérdésekre számítsak bankban, ha nagy pénz összeget (milliókat) veszek fel?
Figyelt kérdés
2017. márc. 5. 16:42
1/5 anonim válasza:
Szerintem a kutyát nem érdekli, ha a saját bankszámládról pénzt veszel fel, akkor sem, ha milliókat. Max azt kérdezik meg, milyen címletekben kéred. Vagy milyen kérdésekre gondolsz?
3/5 anonim válasza:
"Szerintem a kutyát nem érdekli, ha a saját bankszámládról pénzt veszel fel"
Elméletben így van, de engem állandóan kérdezgettek hogy mire kell... Persze sosem mondtam meg.
4/5 anonim válasza:
Két nappal korábban jelentsed be.
BPn tölem semmit nem kérdeztek, igy is egy kisebb rablás amit kp felvétért elkérnek magyarországon.
5/5 Nagyfater válasza:
Legfeljebb arra, hogy van-e másfél-két órád, amíg az időzáras trezor kinyit, mert ekkora összeget onnan vesznek ki. Már csak ezért is érdemes pár nappal előbb beszólni a bankba, ahogy előbb is írták, mert akkor időpontra mehetsz, és nem a pultnál adják ki a pénzt mindenki szeme láttára, hanem egy külön erre
a célra szolgáló irodában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!