Katás egyéni vállalkozó leszek, hol hirdethetem (és érdemes hirdetnem) a tevékenységemet?
Létrehozhatok pl. egy Facebook oldalt, ahol hirdetem magam és a tevékenységemet vagy ezek a dolgok engedély kötelesek?
Illetve milyen tartalmakat tehetek közzé?
Bárhol, ahonnan megrendelőket tudsz szerezni. Azt neked kell tudnod, hogy a tevékenységedet inkább a neten keresik az emberek vagy mondjuk jobb ha szórólapokon keresztül értesülnek rólad...
FB oldal nem engedélyköteles. A tartalom szerintem nincs behatárolva, max. a FB alapelveit kell betartani, hogy nem lehet erőszakra felszólító vagy mittudomén ilyesmi.
Mi a tevékenységed? Úgy lehet jobban el tudnám képzelni...
1. vagyok.
Ez pl. szerintem "szájhagyomány" útján terjed legjobban. Nekem is úgy lett könyvelőm, hogy valaki ajánlotta, nem egy vadidegent választottam a netről.
Olvass el néhány ingyenes marketing stratégiát!
Pl.: Marketingkommandó oldalra látogass el és megkapod a választ.Sok ingyenes hirdetési felületet találsz tanácsai alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!