Szublimációval szeretnék foglalkozni megéri?
Póló,bögre kulcstartó stb. tippeket szeretnék kérni.
Milyen tintasugaras nyomtatót használjak kezdésnek hőprések alapanyagok.
Íme itt egy hasonló kérdés, melyben azért válasz is van a kérdésedre.
Pl. nem mindegy, mit nyomtatsz, jogdíjas-e vagy sem?
Ki kell váltani a vállalkozóit, ha még nincs, ami - ha főállásban csinálod - minimum havi 50 ezer ft adó...
Meg aztán bocs, hogy ezt mondom, de úgy akarsz vállalkozni, hogy mi mondjuk meg, mikor mit, hogyan kell csinálni? Ez így egy alkalmazotti személet, így már régen rossz...
Foglalkozz olyannal, amihez értesz is, abban előretörhetsz, jó lehetsz!
Hopsz, lemaradt a link - szokásomhoz híven, bocs:
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-val..
Mint írtam, benne van a linkben a válasz is, de akkor kiemelem, mit írt az egyik válaszoló:
"Már próbáltam ilyen témában nyomozni mert ez nekem is jó biznisznek tűnt. Simán rátettem volna úgy 20 milliót is.
Aztán hozzáértők azt mondták olcsó géppel szar minőséget tudsz csinálni hamar lekopik a minta. Jobb minőségű cucchoz drágább eljárás létezik. De ehhez nagy darabszám kell hogy megérje. Szal egyedi pólónyomás kizárva.
(sokan azt csinálják hogy megvan a minta és kiadják bérbe, nyomócégeknek, aztán ők maguk értékesítik)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!