Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ebből mennyi pénzem lenne?...

Ebből mennyi pénzem lenne? Mekkora rá a kereslet?

Figyelt kérdés
Olx-en szeretnék eladni kézműves dolgokat, hogy abból fizsessem a kutyám kiképzőjét. Eladnék különböző szilikongumiból készült dolgokat(betűket, állatokat, karkötőket), sima fehér bögrét kidíszíteném és mindenféle DIY lakásdekorációt is csinálnék. Ezenkívűl varrnék kutya/cica párnát amit a boltiakhoz képest olcsón adnék. Szerintetek megérné? Lenne hasznom? Egyébként ilyen háztól-házig szállítással csinálnám mivel még csak 12 vagyok. Nyárig kéne összejöjjön legalább 15e forint. Vas megyei vagyok.
2017. febr. 27. 15:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, képzeld süket a kutya, veleszületett így segítségre van szükségem a neveleshez!
2017. febr. 27. 22:18
 12/13 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem beszéld meg a szüleiddel hogy segítsenek. Nem csak a te felelősséged a kutya. Még csak 12 vagy. Saját keresetet még nem igazán tudsz ennyi idősen kialakítani,bár nem is lehetetlen. Esetleg ezt a 15ezret le is dolgozhatnád nekik. Pl. Mosogatás,felmosás.... Szóval házimunka.
2017. márc. 1. 02:55
 13/13 anonim ***** válasza:

a háztól házig szolgáltatás 10ezer Ft érték alatt 1900 Ft, szóval ha te 1100-at akarsz valamiért kérni(amennyit valószínű szerintem se adna senki), akkor is 800 Ft minuszban lennél. ahhoz, hogy valaki ilyen egyedi készítésű dolgokból profitálni tudjon, sokkal értékesebb dolgokat kellene gyártani, aminek az előállítása is több pénzbe kerül.

én például dekorvilágítással foglalkozok, egyedi világígásokat tervezek, kivitelezek. ezt is lehetne kicsiben csinálni, de nem egy 12 évesnek, mert melós, de például ilyen dolgokért inkább fizetnek az emberek, mint macskapárnáért, amit valószínű kap a jysk-ben vagy az ikeában 500 Ft-ért akcióban.

2017. márc. 1. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!