Bár nyitás? "kemény fickók jönnének? " (védelmi pénz miatt)
Egy főállású alkalmazottad munkabére a munkáltató adóval és járulékkal 200ezer.
A saját (tételezzük fel, társas vállalkozóként való) adód és járulékod, még ha kivétet és annak az adóját nem is számoljuk (magyarul a kötelezőt fizeted, de pénzt nem veszel fel) közel 80ezer.
tehát 5 alkalmazott meg te az már milla felett van.
És akkor még nem fizettél a könyvelődnek, nem fizettél bérleti díjat, közüzemi számlákat...
Szuper, ha vannak az embernek tervei, de szállj le a földre.
Napi 360 ember?? Az szinte tuti, hogy nem fog összejönni... még a körúton sem...
(3,7 vagyok)
13-as, azon kívül, hogy belekötöttél egy dologba - amit nem is értek, hiszen pont azt írtam, hogy a szakképzett ember 200-210 ezer - ezen kívül Te mit segítettél a kérdezőnek? Mert a többi 74 %-os válaszoló én vagyok - úgyhogy ezek szerint semmit :-(
Nem azt mondtam, hogy annyiért fog embert kapni, hanem azt, hogy papírforma szerint annyiba kerül. Mint ahogy én sem kötöttem abba bele, hogy a kérdező minimál árral számolta a koktélt, holott 500 ft-ba nem nagyon fér bele (szerintem)
Meg azt sem írtam le, hogy a vendéglátós területen igen "nagy divat", hogy bejelentik 4 órára, a többi zsbbe, stb.
Na jó, akkor tisztázzunk valamit: az 1-es válaszolót kivéve senki nem vette komolyan a kérdezőt, mindenki a tények ismerete nélkül lehurrogta, még azt sem tudtátok, hogy van-e üzleti terve. Én sem, azért kérdeztem rá - és kiderült, mégsem annyira hülye a kérdező, mint gondoltátok. (bocs, kérdező :-) ) Max nem jól tervezett...
3-as, 7-es válaszomban megpróbáltam rávilágítani valamire, "segíteni" a kérdezőt a kibontakozásban, hátha kiderül, mit hogyan szeretne - erre mindenki "rám ugrik" és abba köt bele, hogy alultervezett számokat írtam. IGEN. DIREKT. De lám-lám, már így is kiderült, hogy nem fog működni a dolog.
Na mindegy, szerintetek tök hülye vagyok hozzá.
Mindenesetre, ha a kérdezőnek tudtam segíteni, akkor már megérte - Ti meg csak húzzatok lefelé :D
Kimaradt: eleinte
"az 1-es válaszolót kivéve eleinte senki nem vette komolyan..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!