Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » KFC és hasonló üzletek nyitása?

KFC és hasonló üzletek nyitása?

Figyelt kérdés
egy vállalkozó hogy nyithat KFC, vagy hasonló üzletet más városban ahol pl nincs? pl balaton közelében nincs sehol kfc, hogy működik?

2016. jan. 30. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

Én úgy tudom, hogy meg kell venni a jogot, ami vagy 20-25 millió forint.

Utána kapod a cuccot, neked csak sütni meg árulni kell.

Jah meg népesség alapján megy, tehát egy kisvárosban kizárt, hogy nyiss, talán 100 ezer fő után lehet egyet nyitni.

2016. jan. 30. 20:27
 2/5 A kérdező kommentje:

nem mert meki is van mindenhol, kisvárosban is.

ezért érdekel, ha van lóvé akkor lehet nyitni?

meg mi kell hozzá, mivel ugye én nem sütök és árulok, gondolom nem kell árusítói végzettség stb.

én csak az üzletet üzemeltetem, nem kell eladó meg ilyesmi végzettség? elég csak egy egyéni vállalkozói?

2016. jan. 30. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:
72%

Neked nem kell semmilyen végzettség, fel kell venni olyan embert, akinek van, pl.: üzletvezetőnek.

KFC-t elvileg nem tudsz itthon nyitni ez alapján:

[link]

""A Pizza Hut és a Kentucky Fried Chicken amerikai tulajdonosa, a Tricon cég a magyarországi jogokat a mi cégünknek adta el, mi pedig nem adjuk tovább" - mondta az [*****]-nak Szeidl Tamás, a Kentucky System Kft. vezetője. Az eladás körülményeit természetesen üzleti titokként kezelik, ahogy azt is, hogy mennyi időre és mekkora összegért kapta a magyar cég a jogot."

2016. jan. 30. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:

nem mert meki is van mindenhol, kisvárosban is.

Hol?

2016. jan. 30. 21:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Most találtam a Wikipédiában:

"Épülő éttermek

Siófok

Békéscsaba"

Szóval erről már sajnos lecsúsztál :-(

2016. jan. 31. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!