Tudni szeretném, hogy lehetséges e Lidl-t nyitni. Megvan a terulet és a toke ami egy hasonló projecthez kellene, azt viszont nem tudom, hogy mint magánember én nyithatok e Lidl-t. Lehetséges e hasonlo módon, mint pl. egy McDonaldsnál vagy akár melyik más franchise uzletné, hogy megvásároljam a jogot, hogy nyissak egy uzletet.
SZerinted megvan a terulet es a tôke, de honnan is tudhatnàd ha nem ismered a követelmènyeket pontosan?
Es ha itt kerdezel ilyet az règen rossz. Ha kinolyan gondolod hîvd fel oket. Valoszinuleg nem franchise ugyhogy nem fog menni. (Azt mar meg se merem kerdezni hogy mi alapjan gondolod hogy pont lidl kellene. Nem mondom hogy nem lehet jo de egy picit tobb matek kellene
2017. febr. 9. 18:36
2/8 anonim válasza:
Inkább Mekit nyissál, ha lehet, Esztergom környékén :D
2017. febr. 9. 18:52
3/8 anonim válasza:
Nem, a lidle nem franchise rendszer.
2017. febr. 9. 19:54
4/8 A kérdező kommentje:
Kezdjuk ott, hogy most vásároltam meg egy Profi teruletét és az egész uzlethelyiségét miután le kellett húzniuk a rolót amit ha valaki nemtudná egy hasonló multi.(jelenleg mint raktár van kiadva egy cégnek) Csak érdeklodésképp írtam fel mivel nem tudom pontosan hogy mukodik ez de konkrétan nem tudom még mit fogok csinálni vele. Mekit nem tudnék nyitni sajnos mert tobb franchisee-t már magyarországon nem engednek. Valamint koszonom nagyon jól tudom hogy a Lidl nem egy franchise a kérdés ha jobban megnézed arra vonatkozott hogy hasonlóképp mukodik e. Szóval megvásárolom a jogokat megkapom a nevet és kovetnem kell a modelljuket de csak és kizárólag lidl-os termékeket árulhatok és sehonnan máshonnan nem hozhatok be cuccokat. Ennyire voltam kíváncsi de koszonom a kommenteket, ha a kovetkezoben valaki hasznos dolgot is tudna írni azt nagyon megkoszonném a tobbi mellébeszélésre nem igazán vagyok kíváncsi.
2017. febr. 9. 23:29
5/8 Donald J. Trump válasza:
Nem - az, hogy nem franchise üzleti modellben működik, azt is jelenti, hogy nem dolgoznak eggyütt semmilyen módon magánvállalkozókkal és potyautasokkal. Eladhatod nekik a területed, de saját Lidlt és Aldit nem nyithatsz - ütközik a minőségbiztosítási rendszerükkel.
2017. febr. 9. 23:59
6/8 anonim válasza:
Spart nyithatsz, láttam régebben az oldalukon , mert engem is érdekel a téma. Alacsony költségű , de jó jövedelemmel kecsegtető franchise rendszert nem találtam.
Nem csak a szükséges tőke a probléma, hanem a franchise díjak irreálisan magasak szerintem. Pl. Szabad Tamás egy kávézóért százezreket kér havonta.
2017. febr. 10. 08:16
7/8 anonim válasza:
"Tudom, hogy nem franchise, de nem működik úgy, mint egy franchise?" - kérdezi a kérdező.
2017. febr. 10. 11:13
8/8 xswerdy válasza:
A Lidl nem franchise, és nem is működik úgy.
Ahol tömegével kisvállalkozóknak van saját boltjuk közös márkanév alatt, az a CBA. És igen, az utóbbi időben a Spar készül franchise irányban nyitni, talán pár üzlet már így működik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!