Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Megbízásos értékesítés egy...

Megbízásos értékesítés egy cégnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan cégeket keresek első sorban Budapesten, amelyek megbízási szerződéssel kiszervezik az értékesítést bizonyos százalék fejében.

Nem MLM-et keresek, nem Avont, hanem amely rádbízza azt, hogy te hogyan értékesítesz, csak hozdd az ügyfelet és ad belőle egy bizonyos százalékot.

Hogy egyértelműbb legyen. Régebben volt egy bútorokat készítő kis cég(sajnos már nem emlékszem rá, annyira régen volt), amely egy megbízási szerződést adott nekem. Én csináltam egy webshopot, vagy osztogattam a katalógusát, és ha vittem ügyfelet, akkor onnantól ők intézték a lebonyolítást, de 10 vagy 15 százalékot utaltak nekem az árból.

Szóval ismertek ilyen cégeket, amelyek hasonlóan működnek? Azért írtam, hogy ne Avon legyen, mert férfi vagyok, elég távol áll tőlem a dolog.

Valamint egyet szeretnék még kérni : ne kelljen beugrót fizetni.

Előre is köszönöm a segítséget!

2017. febr. 9. 16:20
 1/1 anonim ***** válasza:

uzletiajanlatok.hu tele van területi képviselő es sleppturas ajánlatokkal . Beugrónak azért egy vállalkozást számolj hozzá mert anélkül nehéz lesz számlaképesnek lenned😀.

Ha emellett van élelmiszer szállításra alkalmas járműved és engedélyed ( haccp, ekaer stb ) akkor jó párat tudok mondani én is Neked.

2017. febr. 10. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!