Mennyibe kerülhet nyitni egy csokigyárat?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy mivel egyre nagyobb az igény az egészséges táplálkozás irant, és nagyon sok ember szereti az édességeket, hogy megpróbálnak nyitni egyet. Vajon mennyibe kerülhet? Én ilyen kisebbre gondoltam, kevesebb alkalmazottal. Vajon működhetne?2017. febr. 5. 08:20
1/4 anonim válasza:
Szerintem inkább cukrászdát, de ott is nagyon kell figyelni mindenre, de ahogy nézem, abból jobban meg lehetne élni, sőt!
A csokigyár meg...ezek szerintem inkább "melléktermékei" jópár hatalmas gyárnak, akik nagyon minimális áron tudják adni a termékeiket. Vagy milliós termelés van, akkor talán megérné, vagy semmi. :(
2/4 anonim válasza:
Teljesen esélytelen. Még egy "kisebb" is olyan nagyságrendű kezdőtőkébe fájna amennyi neked biztos nincs.
4/4 anonim válasza:
Egy tényleges gyárat? Pár milliárd forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!