Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hol lehet mentort találni?

Hol lehet mentort találni?

Figyelt kérdés

16 éves vállalkozó szellemű diák vagyok.

Vállakozó/befektető vagy üzletvezető mentort keresek.

Szívesen dolgozok ingyen is a tudásért. A papírmunkától kezdve minden érdekel.

Ha tudsz olyan oldalt ahol találhatok mentort kérlek írj.

2017. jan. 31. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Sehol. Ez nem is igazán legális.
2017. jan. 31. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyes, ne hülyéskedj már. Miért ne lenne legális?

A fiatalember (vagy hölgy) tanulni szeretne, és ezért tenni is hajlandó. Ha egyetemista lenne ezt úgy hívnák, díjmentes gyakornok. Egy vállalkozásnál is nyilván van hasonló lehetőség. Még ha 16 éves, akkor is. Megismerkedhet a cég életével, használhatja az infrastruktúrát. És elvégezhet egy-két feladatot. Nyilván a megfelelő munkavédelmi és egyéb oktatások után.

Számomra szimpatikus hozzáállás.

Melyik városban laksz kérdező?

2017. jan. 31. 20:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Bács-Kiskun megye Kiskunfélegyháza. De ha kell akkor rendszeresen utazok is, nem problémázok. Előre is köszönöm.
2017. jan. 31. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:

De kár! Én debreceni vagyok. A cégem is Debrecenben van.

Pedig nagyon kedvelem ezt a haladó szellemű, és cselekvő, tenni akaró habitust, ami neked van. Minden tiszteletem a tiéd, és sok sikert kívánok!

Na mindegy, szerintem Kecskemétnél, vagy maximum Szegednél nem kellene nagyobb távolságot bevállalnod. Bár tanulni (főleg nyelvet tanulni) a vonaton, vagy a buszon is lehet.

2017. febr. 1. 11:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Ha nem is túl sűrűn (kb havi 1x) de meg tudnám oldani akár a debreceni utat is.
2017. febr. 1. 15:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Már a második kérdésnél olvasom aki mentort keres, hogy nem lehet, mert be kell jelenteni... :D Komolyan mondom emberek százai, ezrei dolgoznak 12 órát heti (!!!) 4 órás bejelentéssel, most meg hirtelen mindenki kiscserkész lett, hogy azt nem lehet, mert bejelentésköteles :D

Én csak biztatlak kérdező, hogy haladj tovább, és ne foglalkozz ezzel a sok önjelölt adószakértővel.

2017. febr. 9. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!