Pénzkeresés indokából hol lehetne munkát találni? Dunakeszin lakom szóval inkább Dunakeszin kéne.
12 éves lány vagyok. Szeretnék egy kis pénzt keresni állattartásra. (Megbeszéltem anyukámmal,hogy csak akkor tarthatom meg a Haloowen-kor született kiskutyámat ha én pénzemből fizetem. Oltásokat viszont anyukám fizeti.) Ilyen munkákra gondoltam:
-Idős embereknek segítek
-Gondozom az állatokat (kutya,macska,ló,egér,stb.) (nem félek semmilyen állattól kivéve:pók)
-Gondoznám a kertet
-Takarítanék a házban és a ház körül
-Tudok főzni,sütni,mosogatni,mosni,stb
Ha még tudtok valami munkát Dunakeszi környékén akkor szívesen fogadom őket.
(Olyan kommenteket nem fogadok el,hogy: ,,Állj ki az utcára,, ,,Áruld a tested,, stb.)
Előre köszi a (kedves) válaszokat. :)
14 év alatt hivatalosan nem dolgozhatsz.
Nem hivatalosan kérdezz körben a családnál, ismerősöknél, hogy lenne e valamilyen kerti/ház körüli munka, amit megcsinálhatnál.
Másrészt, azt tanácsolom, ülj le az anyukáddal, és kérd a segítségét. Ha ez részéről nem egy kifogás csak, amiről tudja, hogy nem tudod teljesíteni, akkor biztos javasolni is fog valamit, hogy megmutathasd, komolyan gondolod, hogy felelősséget vállalsz a blökiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!