Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Pénzkeresés indokából hol...

Pénzkeresés indokából hol lehetne munkát találni? Dunakeszin lakom szóval inkább Dunakeszin kéne.

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok. Szeretnék egy kis pénzt keresni állattartásra. (Megbeszéltem anyukámmal,hogy csak akkor tarthatom meg a Haloowen-kor született kiskutyámat ha én pénzemből fizetem. Oltásokat viszont anyukám fizeti.) Ilyen munkákra gondoltam:

-Idős embereknek segítek

-Gondozom az állatokat (kutya,macska,ló,egér,stb.) (nem félek semmilyen állattól kivéve:pók)

-Gondoznám a kertet

-Takarítanék a házban és a ház körül

-Tudok főzni,sütni,mosogatni,mosni,stb

Ha még tudtok valami munkát Dunakeszi környékén akkor szívesen fogadom őket.

(Olyan kommenteket nem fogadok el,hogy: ,,Állj ki az utcára,, ,,Áruld a tested,, stb.)

Előre köszi a (kedves) válaszokat. :)

2016. nov. 5. 12:27
 1/2 anonim ***** válasza:

14 év alatt hivatalosan nem dolgozhatsz.

Nem hivatalosan kérdezz körben a családnál, ismerősöknél, hogy lenne e valamilyen kerti/ház körüli munka, amit megcsinálhatnál.

Másrészt, azt tanácsolom, ülj le az anyukáddal, és kérd a segítségét. Ha ez részéről nem egy kifogás csak, amiről tudja, hogy nem tudod teljesíteni, akkor biztos javasolni is fog valamit, hogy megmutathasd, komolyan gondolod, hogy felelősséget vállalsz a blökiért.

2016. nov. 5. 12:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a kedves válaszodat.
2016. nov. 5. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!