Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Cégátadásnál probléma merült...

Cégátadásnál probléma merült fel, merre induljak el?

Figyelt kérdés

Van egy katás Bt-m, amit egy cég átvenne tőlem.

Az ügyvédi és átírási költséget kellene fizetnem, ez kb 100-120.000 ft-ba kerülne.

Viszont még így is olcsóbban és könnyebben válnék meg a cégtől, mint ha végelszámolással szüntetném meg.

Viszont a dolog akkor kezdett érdekessé válni, amikor látom, hogy a cégemet átvenni készülő cég végrehajtás alatt áll.

Ezt a nav oldalán ellenőriztem le.

Zsákutcába jutottam, szerintetek mit kellene tennem?

Köszönöm a segítségeiteket.

2017. jan. 29. 19:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

ettől tartok, amiért az "anyavállalat" cégtörlésen van.

illetve egy véleményt is olvastam a cégről:

[link]

2017. jan. 30. 18:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Célszerűbb lenne végelszámolni akkor, ez akár 100.000 alatt is kijöhet, csak tovább tart kicsit.
2017. jan. 30. 19:19
 13/14 A kérdező kommentje:
ezen gondolkodom már én is
2017. jan. 30. 20:45
 14/14 anonim válasza:

Felejtsd el a Starwork Kft.-t, lehúzósak!

A vezetője VIRÁG GERGŐ aki több ezer diákot és tanárt hagyott cserben, nem fizetett több havi bért, a diákoktól meg beszedte a tandíjat, és szart az oktatásra.

Milliárdos csalásról van szó, most másik cégben folytatja az űzérkedéseit

Virág és Juhász Kft

Drégelyvár Oktatási Központ

Keress rá, csillió negatív vélemény kering róluk!

2017. febr. 4. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!