Jó ötlet szerintetek hogy rendelnék telefontokokat ebayről felraknám valamilyen oldalra (vatera) és eladnám őket?
Figyelt kérdés
Olcsóbban adnám mint a mobil áruházak (még így is megérné suli mellett) és ha lenne rá kereslet akkor nyitnák később egy webshopot is és bőviteném a kínálatot is (nemcsak ez a termék lenne).2017. jan. 27. 16:15
2/7 anonim válasza:
ja aztán a webshop mar kereskedésnek számít, adót el ne felejts fizetni, mert a NAV betalál.
3/7 anonim válasza:
Páran csinálják ezt, párezret összeszedhetsz, de nem akkora biznisz.
Arra figyelj, hogy mindenképpen ismertebb modellekre vegyél tokot.
4/7 anonim válasza:
Nem jó ötlet - csak abban az esetben, ha kiváltod a vállalkozóit (azt viszont 18 év felett lehet). Ugyanis ha az ebay-n veszed és a Vaterán eladod, az üzletszerű kereskedésnek minősül, ami után adózni kell. Ha belefutsz egy NAV-os próbavásárlóba és nem kap nygtát/számlát, az Neked igen sokba fájhat.
5/7 anonim válasza:
A nyugta a legkevesebb már... mert vámot és áfát pedig viccből nem fizetsz... nettó baromság, amikor lehetett kb kismillióan megcsinálták előtted. Már nem lehet, többe kerül a bírság mint amit meg tudsz keresni vele.
6/7 anonim válasza:
Vatera halott ügy,st facebookra is felesleges feltenni. Majdnem mindenki tud rendelni/rendeltetni ismerőssel már dolgokat!
Jah nem mellesleg meg is ütheted a bokádat
Most gondolkodj logikusan boltba pl 4000ft egy tok te megrendeled 700ftért ugyan azt meghirdeted 1500 ftért a kutyának nem kell annyiért!!
7/7 anonim válasza:
Próbáltam ezt, sajnos nem jött be. 200ft-os tokokat rendeltem, 500ft-ért árultam. Senkinek nem kellett :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!