Ha vállalkozó vagy?
Figyelt kérdés
Neked honnan miből jött az ötleted a vállalkozásodhoz ?2016. dec. 30. 10:36
1/7 anonim válasza:
Kihasználtam a proletárokat, megkértem őket, hogy mindenki írjon le egy használható ötletet, majd ebből kiválogattam a legjobbakat, és abból beindítottam a vállalkozásomat.
2/7 anonim válasza:
Magam találtam ki. Tudok kb. 50 fajtát. Hiába, ha nincs tőkéd hozzá esélytelen. Legalábbis olyan vállalkozást, amiből havi szinten megélsz 2 millió alatt aligha indítasz.
3/7 anonim válasza:
Balázska :)
Az mindig jó, ha az egyik profiloddal kiírt kérdésre te magad válaszolsz a másik profilodból.
4/7 anonim válasza:
Meg kell látni, azt mire van igazán szükség.
Valós, fizetőképes igényre épülő probléma megoldó szolgáltatás, vagy termék kell, ami lehetőleg hiánypótló és nem helyettesítő. És még értesz is hozzá.
Hogy az mi, azt neked kell észrevenned, meglátnod, csak járj nyitott szemmel és légy objektív.
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó két válaszadónak a hasznos tippeket és az az oldal is elég hasznos.
2016. dec. 31. 14:01
7/7 anonim válasza:
3#-as! Nem tudod végre befejezni??? Egy csomó kérdésnél látom a pofádat, fejezdd már be a képzelődős, beteges őrületedet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!