Egyéni vállalkozók! Hívtak már be az önkormányzathoz vizsgálatra?
Figyelt kérdés
Novembertől EV vagyok és kaptam egy levelet, hogy vizsgálati eljárás megindítása, stb. Legyek kedves befáradni minden papírommal az önkormányzathoz X időpontra, hogy ellenőrizzék a vállalkozásom törvényességét.
Természetesen minden papírom, engedélyem megvan, egyedül abban nem vagyok biztos (sem a könyvelőm), hogy a tevékenységem (900301, alkotóművészet) nem szakképesítés köteles-e, de erre vonatkozóan semmilyen adatbázist nem találtam.
Aki volt már az el tudja mondani, hogy mi történik egy ilyen ellenőrzésnél, meddig tart, mennyire veszik ezt komolyan, stb...?
2016. dec. 5. 16:07
1/1 anonim válasza:
Igen, itt már leírtam korábban, így inkább csak linkelem a választ:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-vall..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!