Mit kezdjek 35 hektár földdel?
Apám bérbe adja de én nem szeretnék nagyon dolgozni inkább ezt kihasználva földműveléssel foglalkoznék.
Vegyük az hogy átlagos a föld minősége.
Van ez a föld akkora hogy lenne értelme valamit termeszteni rajta? (gondolok itt a mezőgazdász bérlésére, mivel nincs otthon gépünk)
Még nem nagyon érint ez a dolog 21 éves vagyok de szeretném minél előbb elkezdeni a tudás begyüjtését. egyébkén elképzelésem hogy napraforgót vagy kukoricát termeljek. Kisvárosban lakom és van ott tároló is apám ott tárolja a kukoricát amit a kisebb földünkről arattak(pincénknél 1 hektár föld) tehát tudnám hol tárolni.
Én se szeretnék dolgozni...
.
.
.
.
.
.
.
.
Várjunk csak, szabadverseny van! Aki ügyesen versenyez, az kiérdemli, hogy ne kelljen dolgoznia! Szabad esélyekkel indul mindenki..! Kivéve, ha nemesi családba születik és neki 0 versennyel sem kell dolgozni.
Olyan réteg nincs. Lassan átlagos polgár se. Vannak a gazdagok, a poglgárok (nagyon kevesen, ez a középosztály) és a szegénység, ami k. sokan van.
És mivel szabadverseny van, a szegények is bármikor összeszednek röpke 20 millát hogy vállalkozást indítsanak.
Mert egyenlőek az esélyek.?
#3 ja, szegényként 100e-es fizuból pikk pakk összeszedek 20 millát a vállalkozásra és még mellette meg is élek persze!
kérdező: add ki bérbe.
Ha nem akarsz dolgozni, akkor add bérbe!
A gazgászkodás sokkal keményebb meló, mint a gyári munka, nagy kockázattal, csak nem olyan monoton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!