Hogyan kezdjek el gazdálkodni 16 éves vagyok! Milyen zöldségeket és milyen állatok kezdjek el termeszteni illetve nevelni? Elég nagy terület áll a rendelkezésemre! Hozzászolásokat várok!
Nem vagy kicsit fiatal?
Kérdésedből adódóan még életedben nem voltál farmon, nem is családi vállalkozásról van szó, amit átvennél, ez azt jelenti, hogy SEMMI tapasztalatod nincs.
Én a helyedben megvárnám az érettségit és utána, ha nem is egyetemre, de valami OKJ-s gazdálkodás/ kisgazda képzésre elmennék.
Ne vedd magadra, nem bántásképp írom, de ha most leírjuk, hogy paradicsom, kukorica, burgonya, disznó, tehén. csirke, akkor azzal nem mész semmire.
Első válaszolóval ne törődj.
Fiatal vagy, lelkes, még terület is van, szerintem ezek kiváló körülmények ahhoz, h elkezdj gazdálkodni.
...amihez én sajnos nem értek. :) De ha én ebben a szituban lennék, fokozatosan csinálnám (1-2 növénnyel kezdeném), vennék könyvet és keresnék egy közelben élő mentort akitől személyesen, élőben kérdezhetnék. Szerintem szívesen segítenének neked!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!