Milyen szolgáltatással lehetne még bőviteni egy autó szervizt?
Figyelt kérdés
Nagyjábol minden felszerelésünk megvan. Emelők, célszerszámok Befecskendező tisztitáshoz szerszámgép. homokfuvó, diagnosztika ... Munkahelyet szeretnék létesiteni. Mivel bővithetném? Értelmes válaszokat, ha lehet... Köszönöm!2016. dec. 8. 18:07
1/5 anonim válasza:
miért is kellene bővíteni.. inkább több szerelésre váró autótulajt kellene bevonzani.
2/5 anonim válasza:
Gumiszerelés, centirozás, futómű állítás, kipufogó szerviz így hirtelen.
3/5 A kérdező kommentje:
van lehetőségünk pályázatokon pályázni. Az autószerelést már nem tudjuk bőviteni felszerelésekkel. Ezért gondolkodok más szolgáltatáson, ami valamenyi köze van az autokhoz. Mint pl gumiszerelés, vagy valami hasonló. Lényeg hogy munkahelyet szeretnénk biztositani...
2016. dec. 8. 20:16
4/5 veterán vas válasza:
Mosó, autókozmetika, olajcsere, szélvédő javítás/csere, apróbb javításokhoz karosszéria lakatos és festő,(ez a két alkalmi szolgáltatás később önálló műhely nagyságig bővíthető), bontó, alkatrészbolt, tanácsadó szolgáltatás, műszaki vizsgáztatás, bérautó, büfé.....annyi mindent lehet!
5/5 anonim válasza:
Korrekt hozzáállás , minőségi munka nem lehúzás és nem kontár munka ami náluk dívik. Persze lehet Ti vagytok az a kisebbség akik rendesen dolgoznak. Gumiszerelés, autómosó, kamionmosó jó üzlet lehet, ha nem összekukázott gépekkel akartok nagy pénzeket eltenni. Gumi eladás is jó lehet, én neten rendeltem , mert a 2 környékbeli szerviz darabonként 6000Ft-al drágábban akarta adni a téli gumikat. Pótkocsi gumit 15000-el olcsóbban rendeltem neten , mint itt amennyi itt a gumisnál lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!