Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » A Kairososoknak most le...

A Kairososoknak most le fogják foglalni a gépét meg a számláit?

Figyelt kérdés
Most olvastam itt, hogy a Kairos ellen valami nyomozás indult. Barátom is benne van, félek, hogy majd mindenféle rendőrök jönnek ide és elviszik a gépeinket (kettő van) vagy a pénzünket... Van ennek alapja vagy csak ijesztegetés?

2016. nov. 16. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Ha nem vagytok benne fejesek, akkor nem.

Viszont ha elindul a nyomozás és felszívódik a cég, akkor kifizetést már biztos nem kaptok, vagyis ugrott a beugró.

2016. nov. 16. 15:29
 2/6 hun_74 ***** válasza:
83%
Na hol vannak most a Kairos agitátorok, akik foggal-körömmel védték, és esküdöztek, hogy ez mennyire jó üzlet, meg hogy aki nem lêp be az mekkora loser??? :D
2016. nov. 22. 12:12
 3/6 anonim ***** válasza:
2%
Sok kecseg ghábci akik ellene vannak, a Kairosnak semmi baja, most vettem ki pénzt, tökéletesen fut továbbra is. Tehát megoldották a kifizetési problematikát, és ugyanúgy fizetnek ki mint mindig is fizettek. Na mivan mivan mivan? :D Pörög a business ezerrel, a sok fanyalgó akik meg kívülről pofáznak, igazából lényegtelen személyek ebben a történetben. Érdekes, 1, azaz egyetlen egy megkárosított személy sincs. Nem is lesz. Ez egy remek cég. 2017-ben is csak a Kairossal, tovább előre! :) A csicskuszok meg le vannak kakaózva jó magasról :D
2016. nov. 24. 18:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Te tudtál kivenni pénzt? Úgy értem valódit, nem ilyen irodásat? Hogyan?
2016. nov. 25. 10:52
 5/6 anonim ***** válasza:
85%

Kedves kérdező! Az aki írta, hogy kivette a pénzt, az csak egy troll, ne hidd el amit írt, mert semmivel nem tudja bizonyítani. Egyetlen célja vitát generálni, mert erre áll fel a kukija.

Kedves kérdező,a Kairos körül rengeteg a maszatolás, normális cégnél nincs ilyen! Illetve abba gondolj bele, miért kell neked azért fizetni ELŐRE, mert a Kairos részére bérbeadod a tárhelyed egy részét? Ezt visszacsepegtetik, rendben van, de ez a szolgáltatás miért éri meg mondjuk nekem, mint gigamultivállalat, hogy ellenörizetlen, abszolút nem biztonságos, alacsony feltöltésű lakossági internettel rendelkező mindenféle ótvar dinoszaurusz gépeken tároljam az adatokat? De ha ez nem is érdekel engem, mint tény, hol találok információt, hogy mint vállalat igénybevehessem?

Ezek a legnagyobb hibái, pedig informatikai részt még nem is írtam. Gondolkozz, atvertek, a pénzre igyatok hideg vizet.

2016. nov. 28. 17:49
 6/6 anonim válasza:
74%
Én is láttam már hogy vettek ki belőle IGAZI pénzt( volt valamikor ún. ePayments-es bankkártya, normál mastercard-os, és azzal lehetett. Én benne vagyok kis csomaggal, de én sem vagyok jó véleménnyel az egészről. A vezetők köcsögök...csak a pénzt akarják a sok öregtől, aztán magukra hagyják őket.
2016. dec. 3. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!