A Kairososoknak most le fogják foglalni a gépét meg a számláit?
Ha nem vagytok benne fejesek, akkor nem.
Viszont ha elindul a nyomozás és felszívódik a cég, akkor kifizetést már biztos nem kaptok, vagyis ugrott a beugró.
Kedves kérdező! Az aki írta, hogy kivette a pénzt, az csak egy troll, ne hidd el amit írt, mert semmivel nem tudja bizonyítani. Egyetlen célja vitát generálni, mert erre áll fel a kukija.
Kedves kérdező,a Kairos körül rengeteg a maszatolás, normális cégnél nincs ilyen! Illetve abba gondolj bele, miért kell neked azért fizetni ELŐRE, mert a Kairos részére bérbeadod a tárhelyed egy részét? Ezt visszacsepegtetik, rendben van, de ez a szolgáltatás miért éri meg mondjuk nekem, mint gigamultivállalat, hogy ellenörizetlen, abszolút nem biztonságos, alacsony feltöltésű lakossági internettel rendelkező mindenféle ótvar dinoszaurusz gépeken tároljam az adatokat? De ha ez nem is érdekel engem, mint tény, hol találok információt, hogy mint vállalat igénybevehessem?
Ezek a legnagyobb hibái, pedig informatikai részt még nem is írtam. Gondolkozz, atvertek, a pénzre igyatok hideg vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!