Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Utazási irodát szerernék...

Utazási irodát szerernék majd, mik a feltételek, ezt milyen vállalkozási formában célszerű megvalósítani?

Figyelt kérdés

Gondolok itt-alaklalmazottakra? Egy normál irodába hány alakalmazott szükséges? Az alaklmazottnak, kell-e lennie valamilyen szakképesítésnek pl:kordinátor, idegenvezető stb?

Mi szükséges egy utazasi irodához?

Milyen engedélyek szükségesek?

Mennyi befektett tőke kellenne egy sima utazási irodához vidéken/pesten egyarránt?

2016. nov. 12. 16:41
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

210.000,- Ft három alkalmazott, adózással együtt?? És mennyit akarsz nekik nettóban adni, 30 ezret?

Ember, te írni sem tudsz, nemhogy számolni!

Szerintem te ne kezdj vállalkozásba...

2016. nov. 12. 17:57
 12/33 anonim ***** válasza:
90%

"Ez a booking.(vmi nem néztem utánna) gondolom borsos."

Biztos, hogy értesz legalább valamennyire ahhoz, amit csinálni akarsz? :D :D :D

2016. nov. 12. 17:57
 13/33 anonim ***** válasza:
85%

Figyelj, milyen üzlet, meg alkalmazott?

-1. lépés: hova fogod vinni az emberekt?

Ki fog hozzád regisztráln?

Miért téged válasszanak?

Miért rögtön alkalmazottal kezded, miért nem magad csinálod, kis csoportban.

2016. nov. 12. 18:02
 14/33 A kérdező kommentje:

17: 50 : Booking... Tudom mi az! Itt én szerződésre gondoltam.

Többiek miert nem csinálom egyedül vagy csoprortosan? Mert rengeteg jogszabály vontatkozik rá így is.

Nem egy sima kisbuszt akarok, és budapesti turistákat szállítgatni.

EU és több külföldöi út szervezését gondoltam.

2016. nov. 12. 18:08
 15/33 A kérdező kommentje:

Elolvastam a linket és az összes szabályzatott:

"Tevékenységért felelős 213/1996. (XII.23.) Korm. rendelet 5. § (2) bekezdésben meghatározott szakirányú, szakmai gyakorlatának meglétét igazoló okirat. A 213/1996. (XII.23.) Korm. rendelet 14. § (1) bekezdése szerint az 5. § (1)-(3) bekezdése által meghatározott követelmények nem vonatkoznak arra a tevékenységért felelős személyre, aki a Módr. hatálybalépésekor, azaz 2015. szeptember 2-a előtt a Hivatal nyilvántartásában szerepel!"

Ezt nem értem.

Milyen hivatali nyilvántartásról van szó?

2016. nov. 12. 18:09
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ez nem fog menni!

Neked segíteni sem lehet: nincs meg a szaktudásod, a pénzed, a hozzáértésed, az elképzelésed.

Egy álmod van, ami semmire nem elég

2016. nov. 12. 18:14
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, egy ócska törvényt nem ismersz, és nem tudsz megérteni. Hogy akarsz vállalkozást nyitni?

8 millió? Ezt kb percek alatt fogod elégetni az alkalmazottakkal, de egy darab ember nem fog hozzád betévedni, nem tudod, hogy hova vidd őket (bookingakármi)

2016. nov. 12. 18:21
 18/33 A kérdező kommentje:

Mielőtt létrehozok valamit, megismerem, megtanulom, megismerem a törvényt, ha elmegy a 8M az én bajom, az én kockázatom.

Ha eljutok oda, hogy megvan a kellő hozzáértésem, és van kedvem, akkor megvalositom!

2016. nov. 12. 18:26
 19/33 anonim ***** válasza:
82%
istenem, megint valami álmodozó tini tanulás helyett hülyíti itt a népet
2016. nov. 12. 18:27
 20/33 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, hiába sértődtél meg, igazuk van a többieknek:

még ha van is pénzed, így nem lehet vállalkozást indítani, hogy fogalmad sincs ALAPVETŐ dolgokról.

Ha Te BÁRMILYEN vállalkozást akarsz indítani, minimum ismerni kell a konkurrenciát: Ki mit mennyiért kínál? Te még azt sem tudtad, mi az a Booking.com, Airbnb, akkor hogy tudnál versenyezni velük?

Tavasszal 2 személyre, repülővel, költőpénzzel együtt 100 ezer ft-ért voltunk Spanyolországban 4 napot.

Gondolod, hogy ezt egy utazási irodával meg tudod oldani? Csak az autópálya díja több, mire kiér a busz... a busz amortizációjáról, a minimum 2 sofőr béréről, a szállásról, étkezésről nem beszélve.

És ez csak egy példa volt: 2,7-es vagyok és van némi fogalmam az utazási irodákról :-)

2016. nov. 12. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!