Felsőfokon beszélek 3 nyelvet. Tanítottam már nyelviskolákban 4ben is, de szeretnék önállósodni. Milydn formában tehetem ezt meg?
Figyelt kérdés
Nincs tanàri képesítésem, csak nyelvtudás, 10 év oktatási tapasztalata és egy kereskedő-vállalkozó okj. Van olyan forma, amiben tisztán működhetnék, mint nyelvtanár?
Azt olvastam, hogy online nyelvoktatáshoz nem kell tanári végzettség, ez igaz?
Lehet így irodát bérelni?
2016. okt. 13. 14:55
1/7 anonim válasza:
Nyelviskolákban nem taníthatsz (nyelv)tanári végzettség nélkül a változtatások szerint, de mint magántanár igen. Hogy bérled-e a helyet, az lényegtelen kérdés.
2/7 anonim válasza:
1-esnek:
Nekem nem engedték felvenni a vállalkozói kiváltásánál a tevékenységi körökbe az oktatást - pedig van nyelvvizsgám.
3/7 A kérdező kommentje:
És esetleg elég egy pedagógia végzettség vagy feltètlenül nyelvtanári kell a szabályok szerint?
2016. okt. 13. 16:09
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, de az okmányirodában, ahol a vállalkozóit kell kiváltani, ott megmondják (2-es)
5/7 anonim válasza:
Már a magántanárnak is kell a tanári diploma.
6/7 anonim válasza:
Ha angolt szeretnél tanítani, akkor egyetemi angol szakot kell végezned az oktatáshoz.
A feleségem biológia tanár. És felsőfokú francia nyelvvizsgája van. De nem taníthatja francia nyelven a BIOLÓGIÁT, mert nincs meg a francia szakos végzettsége!
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!