Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Miről szól a saját vállalkozás?

Miről szól a saját vállalkozás?

Figyelt kérdés
Elindultam az orvosi szakma útján, de időközben megtetszett az ilyen "entrepreneur" munka. Igazából én legelőször angolul hallottam róla, és amikor megkerestem, akkor azt írta, hogy vállalkozó. Ez eddig rendben van, de van egy nő, aki vállalkozó, és nagyon megtetszett a munkája. Mivel, hogy híres, ezért nem tudok neki csak úgy írni, hogy kérdezgessek, ezért azt szeretném kérni tőletek, hogy leírnátok, hogy ez a munka miből áll, vagy milyen fajtái vannak, vagy esetleg meséltek róla? Vagy akinek van személyes tapasztalata, azt is szívesen várom! Köszönöm előre is! :)
2016. okt. 24. 21:26
 1/2 anonim ***** válasza:
és az a vállalkozó nő mégis mit csinál?
2016. okt. 24. 21:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Most komolyan mondod, hogy orvosira jársz és nem vagy azzal tisztában, hogy mit jelent a vállalkozó?

Nagyon sokféle vállalkozás van. Vállalkozó egy villanyszerelő, egy könyvelő. Ha magánrendelőt nyitsz, akkor tulajdonképpen te is az leszel. Vannak az online vállalkozások, amelyeknek esetleg nincs is fizikai boltjuk. Vannak startupok, amelyek külső támogatással indulnak és rövid idő alatt jókora növekedést produkálhatnak.

És hogy miről szól a saját vállalkozás? Részemről arról szól, hogy azt csinálom, amit imádok, sokat keresek vele, és olyan életet élek, amilyet mindig is szerettem volna. Ha nincs kedvem dolgozni aznap, akkor nem dolgozok, akkor kelek fel és akkor fekszek le, amikor akarok. Közben persze keményen kell dolgozni, de értelmes, produktív munkát lehet végezni. Kb. ennyi.

2016. okt. 24. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!