Kis boltomba vonalkódos rendszert hogyan tudnék alkalmazni?
Kell: számítógép, pénztárgép, vonalkód leolvasó, ehez megfelelő szoftver?
Milyen szoftvert tudtok ajánlani? Elfut linuxon?
vonalkódon mi szeretnél tárolni? Cikkszámot, terméknevet, árat stb?
Lehet RFID még jobb lenne.
Vonalkódot nyomtatsz a termékekre, mondjuk elvileg EAN kódot meg kell venni, ha jól tudom, persze használhatsz sajátot is.
Ehhez viszont akkor kell egy php programozó aki ír hozzá valami progit.
Mi a cél amúgy a vonalkóddal?
Mit szeretné árusítani - amin nincs vonalkód?
Általad gyártott terméket?
Vagy nem vonalkódot akarsz készíteni, hanem a meglévő készletedet akarod egy készletező, vagy raktár-programba felvinni, és szeretnéd ha eladáskor leírná a készletből és beállítható lenne, hogy mekkora maradványkészleten figyelmeztessen, hogy vegyél új raklappal?
Igen, tulajdonképpen az kell, amit a kérdésben is írtál. Egy raktárprogramra van szükséged, és a számítógépet valahogy majd össze kell kötni a pénztárgéppel, hogy a NAV számára elfogadható nyugtát adj.
Ettől függetlenül meg kell majd nézned, hogy a te üzletedre mit ír elő a jogszabály. Mert a multiknál látom, hogy csak a polcra írja ki, hogy a túró rudi 300 Ft. De a kisboltokban valami miatt minden darabon rajta van az árcimke. Nem tudom, hogy ez mi miatt előírás nekik, e téren tájékozatlan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!