Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek egy ilyen vállalko...

Szerintetek egy ilyen vállalkozás működne itthon?

Figyelt kérdés

Nemrég találtam ezt a céget Amerikában és azon gondolkodtam, hogy működne-e itthon hasonló.

[link]

A lényege, hogy strapabíró, többször használatos műanyag dobozokat lehet bérelni költözéshez. Erősebb, mint a karton, nem kell ragasztgatni meg hasonlók, viszont karton dobozt lehet szerezni akár ingyen is, meg valaki zsákolni szokott.

Nem biztos, hogy az emberek többsége fizetne akár 100 ft bérleti díjat egy dobozért, mindenesetre kíváncsi vagyok.

Ti mit gondoltok?

2016. okt. 8. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Meg kell próbálni... Az az átlag magyar egyrészt sokkal kevesebbet költözik, mint az átlag amerikai, másrészt 3 forintért az anyukáját is eladja, már pedig ahogy írod dobozt lehet szerezni, lehet pakolni szemeteszsákba, stb...
2016. okt. 8. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Ha már van egy faja egyterűd, jobban jársz ha költöztetéseket vállalsz Magyarországon, bár még azért sem fizetnek szívesen, inkább hívnak havert hozzá.
2016. okt. 8. 17:56
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Első alkalommal lenyúlnák a dobozaidat..
2016. okt. 9. 13:02
 4/7 A kérdező kommentje:

3. válaszoló: ebben van valami:). Sajnos! El lehetne látni a dobozokat valamilyen márkajelzésekkel, vagy qr-kóddal, vagy valami RFID-vel.

A szerződésben le lenne rögzítve, hogy ki hány dobozt kölcsönzött és mennyi időre, azért mennyit fizetett.

2016. okt. 9. 19:31
 5/7 anonim ***** válasza:
61%

Nem.

Atmegyek a Lidlbe, TESCO-ba es szerzek 3 nap alatt eleg kartont.

TESCO ki se ad mar, de szivbaj nelkul kivettem a sorok kozott.

Volt olyan dolgozi aki kivitt a plaza moge kartont szedni.

En nem vagyok egy izgulos, de szerintem az elso 2-t mas is megcsinalna.

Nem tudnad annyi penzert kiadni a muanyag dobozt, hogy megerje ra kovetest rakni, meg leadni, felvenni.

Az amerikaiak annyira nem foglalkoznak a penzzel, hogy hihetetlen. Meg anno lattam egy musort, ahol penzugyi tanacsadok szedtek rancba a csaladok penzugyeit: tipikus hiba volt: tobbszori keszpenzfelvetel kis cimletek - volt olyan csalad aki tranzakcios dijkent tobbszaz dolcsit fizetett ki havonta, olyan segghulyek, meg hat nem 47.000-bol kell megelniuk.

Amerikaban sok idiota dolog mukodik, mert meg tudjak fizetni az emberek. Ez szerintem tuti nem mukodne otthon.

2016. okt. 9. 23:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez itthon nem működőképes, egy átlag amerikai keres $2000 így nem jelent problémát neki kiadni $50-$100 dobozra a költözéshez, de egy átlag magyar keres 150 000 ft-ot így nem fog kiadni 15-30 ezeret költözésre a fizetésének 10-20%-át inkább szerez valamilyen kartonokat valahonnét :D
2016. okt. 15. 15:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van más a pénzügyi helyzet. Talán itthon veszteséges lenne.
2016. okt. 16. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!