A művaginának lenne itthon piaca?
Figyelt kérdés
Egyre több a fiatal férfi aki nem talál magának barátnőt és szerintem jó ötlet lenne egy ilyen webshop. Tudok beszerezni olcsón sokféle verziót, meg lenne mellé síkosító és természetesen nagyon diszkrét lenne a dolog.
Szerintetek lehetne belőle pénzt csinálni?
2015. szept. 25. 14:53
1/7 anonim válasza:
elkéstél vele, mert az összes szexshopban találni már ilyet, és azoknál is van diszkrét csomagolás + sokféle verzió. Na meg házhoz szállítás!
2/7 A kérdező kommentje:
Én itthon csak pofátlanul drágáért találtam. Meg ott a feladó nevében is benne lenne hogy szexshop és a többi, szal minden csak nem diszkrét.
2015. szept. 25. 15:00
3/7 anonim válasza:
Mint már mondta az első, ez a piac is telített. A diszkréció pedig nem gond, mióta csomagautomaták is vannak.
4/7 A kérdező kommentje:
:(
2015. szept. 25. 15:13
5/7 anonim válasza:
Nincs feltüntetve a csomagon, hogy szexshop.
Budapesti diamondszexshopnál pl a kft neve nem feltüntetve feladónak, semmi csomag tartalomra utalót, vagy szexuális célzatú szót nem tartalma
7/7 anonim válasza:
De diszkrét, mert ha házhoz rendeled sem az van nagy betűkkel ráírva hogy SZEXSHOP, hanem egy sima doboz. Rajta a neveddel és a címmel... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!