Melyik egyetem neveli ki a legjobb programozókat? Egyáltalán ez lekövethető valamelyest?
Összegyűjtöttem pár milliót magamnak, amit válalkozásba szeretnék beleölni, ezen belül is a programfejlesztésbe. Főképp Android o.s.-ra íródott programokba. Van is pár ötletem, ami eddig egyedülálló. Eddig, hiszen a virtuális világ gyorsan fejlődik. Éppen ezért is van szükségem olyan programozókra, akik lépést tudnak tartani a jelen igényekkel.
Válaszokat köszönöm!
Jogos a feltételezés :)
Komolyra fordítva, nem is éppen a végzetség megléte a fontos, hanem a tudás jelenlevősége. Bill Gates is otthagyta az egyetemet :)
Engem az se érdekel ha egy másodévessel dolgozm együtt... A tudás fontosabb, mint a papir megléte. És vélhetően anyagi igényei is alacsonyabbak, nem beszélve arról, hogy az igazán vakmerőbb, akár jutalék alapján is hajlandó programot írni, szimplán a kihívás kedvéért...bár ebben nem bízom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!