Freelanceren mekkora a kompetencia?
Figyelt kérdés
Mert Upworkon ha nincs 2 év munkaviszonyod, 50 diplomád még minimálösszegért sem kapsz munkát.2016. szept. 14. 14:57
1/3 Bence87 

válasza:

Mármint mekkora a konkurencia? Hát azt te is látod, ha böngészed az oldalt.
2/3 anonim 

válasza:

Baromi nagy. Általában az Indiaiak 200-300Ft-os órabérrel viszik el a projektek nagy részét. Másik fajta projekt, amivel tele van az oldal, hogy 1000 soros tálázatot kellene feltöltened, vagy 500-1000 szavas cikket kellene írnod 5-10 dollárért.
Próbálkoztam már vele (fordítási és programozási projektekben főleg), de negyed év alatt csak egy projektet kaptam, ahol a projektvezető rögtön lelépett, amikor elfogadtam a munkát, és elúszott 15 euróm (előre kell fizetni az oldalnak a projekt díjat). Reklamáltam a Supportnál, de csak "játékpénzben" kaptam vissza 15 dollárt, most meg 2 hónappal később biztonsági okok miatt le van zárva a fiókom és a személyimet kellene beküldenem, hogy feloldják.
3/3 A kérdező kommentje:
Undorító, logikátlan oldal amúgy is.
2016. szept. 18. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!