Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen más kompetenciákat...

Milyen más kompetenciákat érdemes beírni az önéletrajzba, amik nem elcsépeltek?

Figyelt kérdés

Azt láttam ma a TV-ben, hogy már nem jó stratégia beírni pl. hogy jó kummunikációs képesség, csapatjátékos, megbízható stb. tulajdonságokat, mert mindenki ezeket használja.

Akkor miket és hogyan rakjunk bele?

2013. ápr. 24. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi jellemző rád? Na pont azt!
2013. ápr. 24. 13:03
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Egyáltalán minek beírni ilyen semmitmondó hülyeségeket? Ki kíváncsi ezekre?

Inkább tegyél beée egy izgató képet.

2013. ápr. 25. 00:53
 3/5 anonim válasza:

Latszik, hogy egyikotok se vette meg komolyan az oneletrajz rasat.

Abba igen is bele kell irni a kompetenciakat, meg akkor is, ha nem tudod, mit jelent a szo, es mire jo a felsorolas.

Birom az ilyen sok esz, negativ embereket, mint az elozo 2.

2013. ápr. 26. 12:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok, áruld már el, mi volt negatív abban, amit írtam? Hogy azokat a kompetenciákat írja bele, amivel valóban rendelkezik?

De hogy konstruktívabb legyek, mutatok egy példát.

Az én önéletrajzomban a következők szerepelnek:

Jó problémamegoldó képesség, analitikus gondolkodás. Igazolásként az IQ tesztem eredménye.

Kitűnő helyesírás. Igazolás: gimnáziumban helyesírási versenyeken elért eredmények, egyetem óta pedig a legnagyobb helyesírási verseny javítóbizottságának tagja vagyok.

Jó fogalmazási készség. Igazolásként néhány írásom linkje.

De ha a kérdezőnek fogalma sincs arról, hogy milyen kompetenciákkal rendelkezik, akkor nem feltétlenül jó ötlet példákat írni neki, mert inkább önvizsgálatot kellene tartania, hogy vajon mi az, ami RÁ jellemző.

2013. ápr. 26. 15:11
 5/5 A kérdező kommentje:

A 3-asnak koszonom a reakciojat.

Nem azzal van a problema, ha egyaltalan problemanak nevezted- mert nem az-, hogy nem tudok mit irni.

Hanem pont az, hogy lenne mit irni, de az uj tipusu oneletrajzokba nem csupan a "jo problemamegoldo keszseg, jo kommunikacios keszseg vagy magabiztossag" feltuntetese szukseges, Dogivel, igy ahogy vannak, mert mar elcsepeltek! Mindenki Jo problema megoldo, jol kommunikal, csapatjatekos es a tobbi..

Nem az volt a kerdes, hogy mit irjak bele, hanem hogy hogyan.

Allitolag a gerilla oneletrajz ezt kifejti, egyesek ezt ismerik, masok nem.

2013. ápr. 28. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!