Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Sportfogadason osszekapartam...

Sportfogadason osszekapartam egy jelentősebb mínuszt, hogyan lehet leküzdeni ezt a "rögtön vissza akarom nyerni" vágyat?

Figyelt kérdés
2016. szept. 6. 22:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez orvosi kérdés.
2016. szept. 6. 22:52
 2/8 anonim ***** válasza:
vagy úgy, hogy tényleg rögtön visszanyered, vagy meg leállsz vele és örülsz, hogy csak annyit veszítettél, amennyit
2016. szept. 6. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Mennyi mínuszról van szó? Múlik rajta az, hogy be tudd fizetni a számlákat vagy ne halj éhen vagy annyira nem hiányzik a pénz?
2016. szept. 7. 00:25
 4/8 A kérdező kommentje:
A megélhetésemre hál' Istennek nem hat ki, de -390.000 elég tetemes összeg és nem tudom, hogy mikor tudom ezt visszahozni.
2016. szept. 7. 00:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Semmikor, a sportfogadás azért minősül szerencsejátéknak, ugyanis a szerencsén múlik, hogy éppen nyersz vagy vesztessz. Ha tanultál statisztikát (ha meg nem, akkor még érdemes), tisztában lehetsz vele, hogy a fogadóirodák egészen jó közelítéssel tudják megjósolni egy esemény lehetséges kimeneteleinek valószínűségét. Az, hogy egyesek elkezdenek ezekkel a valószínűségekkel spekulálni nem ad felmentést az alól, hogy ez szerencsejáték volna - még ha gyakran sportszakmai alapon is teszik ezt.
2016. szept. 7. 08:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem te írtad a múltkor, hogy a tippmix nem szerencsejáték és értesz hozzá?
2016. szept. 7. 09:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha a fogadóirodàk annyira jól megtudnák jósolni a lehetséges kimenetelt, akkor csak arra tennék és már milliómos lennék. Bár igaz, hogy a fogadóirodàk rengeteg féle adattal dolgoznak, de ez csak arra jó, hogy pl a Real játszik a Barcaval, akkor a Barcanak ne 1.05-ös szorzót adjanak kimenetelre. Szerintem itt inkább arról van szó, hogy úgy àllapítjàk meg a szorzókat, folyamatosan a meccs élő képèhez igazodva, hogy bármi is legyen az eredmèny, az iroda nyerjen.
2016. szept. 24. 06:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre vàlaszolva. A "rögtön vissza akarom nyerni vágyat" úgy lehet leküzdeni, hogy magadba nézel (meditàció) és kérdéseket teszel fel magadnak. Őszintén! Itt az egoizmus csak ront a helyzeten! Szóval megkeresed az okát, hogy mi lehet az oka annak, hogy veszítettél, illetve mi lehet az oka, hogy hirtelen visszaakarod nyerni azt a pénzt? Ez lehet függőség, ragaszkodás a pénzhez, ragaszkodás ahhoz, hogy mindig nyerni akarok, stb.

További kérdések:

A sportfogadàs nekem való?

Rendelkezem olyan képességekkel, mint a következetesség, türelem, alázat, őszinteség önmagammal szemben, szabálykövetés, pénzügyi stratègia, kiválasztási rendszer?

A kérdésedben van egy lényeges szó. Ez pedig az, hogy "vágyat".

Nagyon elemezd ki magadra nézve ezt a szót!

Sok sikert kívánok!

2016. szept. 24. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!