Mivel foglalkozzak Magyarországon a későbbiekben? Semmi ötletem, úgyhogy sok választ várok.
21:53, azt azért ugye tudod, hogy nem mindegyik kályha kerül 700 ezerbe, lehet feleannyiért is rakatni, ami csak feleannyit fogyaszt (igaz feleannyit is fűt). A vaskályha meg 1-2 szobába jó, a ház többi részében farkasordító lesz a hideg.
Ja persze, van az a réteg, akiknek képtelenség megfelelni, mert ők télen is rövidgatyában akarnak héderelni, és az összes radiátornak vörösen kell izzania ahhoz, hogy jólérezze magát. Az ilyen szokott fröcsögve hőbörögni hónap végén látva a számláját, hogy vele hogy kikúrt a vállakozó, a távhő, az állam, de még maga Isten is...
Szia,
Ha hazamegyek szeretnék sok pénzt,- 22 éves vagy ,még változik a gondolatvilágod és rájössz hogy jobb egy élhetö boldog világ mint a sok pénzt akarás ,
mindenképp vállalkozz ,attol függ hol szeretnél élni magyarországon ,szolgáltatás vagy termelés? mire van szükség?
Szerintem a szociális gondozóra is mindig szükség van. Abból is lehet vállalkozást nyitni, bár nem tudom, hogy mennyit fizetne.
Olvastam egy oldalon, hogy kertészekből is hiány van, nem találnak a társasházakban megbízható kertészt, aki rendben tartaná a ház körüli területet, pedig jól fizetnének.
Egyre több diétásnővérre is szükség lesz, a cukorbetegek, elhízottak miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!