Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mivel foglalkozzak Magyarorszá...

Mivel foglalkozzak Magyarországon a későbbiekben? Semmi ötletem, úgyhogy sok választ várok.

Figyelt kérdés
Jelenleg Angliában dolgozom mint Live in Carer. 22 éves vagyok, végzettségem nincs csak egy érettségim. Itt 2-3 év alatt összetudok gyűjteni 6-8 millió forintot. Ha hazamegyek szeretnék sok pénzt, ez csak vállalkozással lehetséges. Én arra gondoltam hogy kitanulok valami hiányzsakmát. Mik azok amik hiányszakmák, és viszonylag könnyen és nem horror áron kitanulhatóak?

2016. szept. 6. 20:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
30%

21:53, azt azért ugye tudod, hogy nem mindegyik kályha kerül 700 ezerbe, lehet feleannyiért is rakatni, ami csak feleannyit fogyaszt (igaz feleannyit is fűt). A vaskályha meg 1-2 szobába jó, a ház többi részében farkasordító lesz a hideg.

Ja persze, van az a réteg, akiknek képtelenség megfelelni, mert ők télen is rövidgatyában akarnak héderelni, és az összes radiátornak vörösen kell izzania ahhoz, hogy jólérezze magát. Az ilyen szokott fröcsögve hőbörögni hónap végén látva a számláját, hogy vele hogy kikúrt a vállakozó, a távhő, az állam, de még maga Isten is...

2016. szept. 7. 12:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem értem , hogy most mit akartál ezzel a hozzászólásoddal nekem mondani .
2016. szept. 8. 07:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia,

Ha hazamegyek szeretnék sok pénzt,- 22 éves vagy ,még változik a gondolatvilágod és rájössz hogy jobb egy élhetö boldog világ mint a sok pénzt akarás ,

mindenképp vállalkozz ,attol függ hol szeretnél élni magyarországon ,szolgáltatás vagy termelés? mire van szükség?

2016. szept. 8. 14:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a szociális gondozóra is mindig szükség van. Abból is lehet vállalkozást nyitni, bár nem tudom, hogy mennyit fizetne.

Olvastam egy oldalon, hogy kertészekből is hiány van, nem találnak a társasházakban megbízható kertészt, aki rendben tartaná a ház körüli területet, pedig jól fizetnének.

Egyre több diétásnővérre is szükség lesz, a cukorbetegek, elhízottak miatt.

2016. szept. 23. 05:47
 15/15 anonim válasza:
Én abban gondolkodnék, amiért sokan hajlandók rengeteget fizetni, mert kell. Pl. benzin, autó, ház, oktatás, egészség, fogászat, ügyvéd.
2016. nov. 5. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!