Mivel foglalkozzak Magyarországon a későbbiekben? Semmi ötletem, úgyhogy sok választ várok.
"Aki nem tudja megfizetni a gázt&villanyfűtést, annak lesz pénze kályhára, ha nem akar megfagyni."
A megfagyni nem akarás önmagába nem termel pénzt, úgyhogy ez a következtetésed téves. Nem hallottál róla hogy telente az emberek halálra szoktak fagyni a négy fal között? Szerintem is marhaság hogy akinek nincs pénz fűtásre, az majd tetemes összegekért kályhát építtet...
"Aki nem tudja megfizetni a gázt&villanyfűtést, annak lesz pénze kályhára, ha nem akar megfagyni."
szerintem meg vesz egy vaskályhát és begyújt benne lopott fával.
700e-e nem sok embernek van amit pont kályhára fog költeni.
Kérdező, nagyon nem sok olyan szakma van, ami könnyen és olcsón kitanulható, PLUSZ még jól is keresel vele. Én említettem egyet, ami relative könnyen megtanulható, és még kereshetsz is vele. De lehetsz sírköves is, az is viszonylag jól fizet, és emberek mindig fognak elpatkolni, szóval ez is egy alternatíva.
Nem rossz a programozás és a 3D-modellezés se, de az előzőhöz egyrészt iszonyú jó matektudás kell, másrészt mire kitanulod either a programozást vagy a modellezést, málnaszörpöt fogsz pisálni, mert brutálisan nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!