Milyen könyveket, internetes oldalakat tudnátok ajánlani ha vállalkozni szeretnék?
Michael E. Gerber: A vállalkozás mítosza
Wolf Gábor: Kisvállalati marketing biblia
Brian Tracy, Robert Kiyosaki könyvei
Jack Trout, Al Ries: A marketing 22 vastörvénye
Tim Ferriss: 4 órás munkahét
Miért ülsz fel ezeknek komolyan?
Egyrészt ezekből egyetlen egy ami magyar, azt se tudni az mikor íródott.
Itt a vállalkozások sikere attól függ, hogy mennyit képesek költeni az emberek, az pediga törvényektől, rendeletektől függ, és hidd el minden hihetetlenül be van skatulyázva és korlátozva és tök más körülmények vonatkoznak a vidéki fogyasztói környezetre és a fővárosi helyzetre is.
A marketing megmondjam hogy mi egy vállalkozónál?
Olyan mint egy magánembernél a horoszkóp, vagy a jós.
vagy elhiszi, hogy amiatt lett sikeres vagy nem!
Ahhoz meg nem kell ennyi könyvet kiollvasnod, hogy tudj árut kapcsolni, vagy egy alap "feldolgozási láncot" csinálni a termékekre mert bemész bármelyik multiba és előtted a példa, hogy semmit nem dobnak ki. Amit nem lehet kibontani, le van akciózva amit ki lehet az megy kimérősbe, vagy a pékáruba, a zöldségekből lesz az önkiszolgáló salátapult kínálata stb.
Ugyanígy ha AKTUÁLIS dolgokat akarsz tanulni más területekről, BE KELL MENNED! Meg KELL NÉZNED ÉS KÉRDEZNED!
Mert amiket a könyvekben leírtak és kinyomtattak, azt már előtted többmillióan megcsinálták, kihasználták, és már lehet hogy rég van rá rendelet hogy azt úgy ne csinálhasd, vagy egyszerűen a fogyasztói szokások miatt értelmetlen.
Az ilyen pénzügyi meg tőzsdei meg így sortolj meg úgy spekulálj történetek meg egy elevea józan észt kiszorító beetető szédítő mesék, hogy aztán minél könnyebben bukd el a pénzed ha esetleg tőzsdézésre vetemednél.
Persze lehet demószámlán sokminden működik, meg fényes karriert futsz be de az egy DEMÓSZÁMLA, az igazi full másképp fog viselkedni! Pont mint a játékpénzes asztal az online pókerban..
Tőzsde póker és társai kizárva.
Olvastam már témával kapcsolatos könyvet, és tanultam is belőle, szóval nem hülyeség elolvasni valamit szerintem, még akkor sem ha egy 500 oldalas könyvből csak egy pár gondolat lesz ami hasznos. Van időm jelenleg olvasgatni.
Beetetéseknek meg nem szoktam bedőlni.
Kedves 11! Te egyébként ki vagy, hogy így osztod az észt? Mert én vállalkozó vagyok, aki önerőből felépített egy vállalkozást, amivel elég sokat keresek, úgyhogy azt gondolom, nem alaptanul írtam azt, amit.
Számomra hasznosak voltak ezek a könyvek, ezért javaslom őket másoknak is.
Ennyi.
8-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!