Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit gondoltok, érdemes lenne...

Mit gondoltok, érdemes lenne felhúzni egy raktárat?

Figyelt kérdés
építkezési területem van, arra gondoltam, hogy legalább 1000 négyzetméteres raktárhelységet építenék... van még földterületem egy ipari park mellett is... akár oda is lehetne... szerintetek lenne rá igény?
2016. aug. 17. 13:06
 1/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%
Szibéria közepétől 492km-re biztosan nem lenne rá igény.
2016. aug. 17. 13:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Akkor nyerő ha van biztos információd és kapcsolatod hogy tavasszal igény van komoly cég által tárolókra . Amúgy rizikós .
2016. aug. 17. 13:26
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
nekem nincs rá igényem, utálom az ilyen raktárépületeket.
2016. aug. 17. 14:16
 4/7 A kérdező kommentje:
van pár ember, akit ismerek és szüksége lenne tarolóra, de azt pontosan nem, hogy mekkorára... ketten mezőgazdasággal foglalkoznak, nekik magtárolóra lenne szükségük, de azt egyenlőre nem tudom,hogy bérelnének-e erre raktárat... jelenlegi cég ahol dolgozok az is keres raktárat, de nekik nagy kell... mondjuk bele is mennék, ha 100% lenne, de a "majd fog kelleni"-re nem szeretnék alapozni...
2016. aug. 17. 16:08
 5/7 anonim ***** válasza:
1000 m2 az nagyon nagyon kicsi raktár. Másrészt kinek kéne? A nagyobb cégek röhögve megépítenek 2 hét alatt egy 5000 m2-es raktárat ha éppen kell egy. Viszonylag olcsó felhúzni. Kis cégek meg kis telephely - raktárt építenek, az is fajlagosan olcsó. De nem fogják máshol tárolni a cuccaikat mert ellopják és felesleges pénzkiadás.
2016. aug. 17. 17:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Mikorra jönne vissza neked ez?

Megéri? Csomó üres eladó van országszerte...

2016. aug. 20. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:

# 5/6

Pontosan, meg ráadásul BÉRELT területre építtetik az egészet és így leírják KÖLTSÉGKÉNT.

2016. aug. 20. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!