Adószámos magánszemély számlázhat önkormányzatnak?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy egy város vagy falu önkormányzatát köti valami törvény, hogy kitől vásárolhat, vagy bárkitől vehetnek bármit? Vagy van valami összeghatár arra, hogy mikortól kell közbeszerzést kiírniuk?
Adószámos magánszemély lennék majd, és önkormányzatoknak szeretnék termékeket eladni. Hogyan tudok nekik számlázni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 8. 22:04
1/2 anonim válasza:
Milyen tevékenységet szeretnél majd végezni adószámos magánszemélyként? Így első nekifutásra szerintem itt ne klappol a dolog ..
2/2 anonim válasza:
"Adószámos magánszemély lennék majd, és önkormányzatoknak szeretnék termékeket eladni. "
Igen, az is számít, milyen tevékenységet végeznél, ill.adószámos magánszemélyként nem lehet rendszeresen eladni, csak alkalmanként.
És igen, van összeghatár a közbeszerzésre,de azt nem tudom pontosan, mennyi... Talán célszerűbb lenne ezt egy önkormányzatnál megkérdezni... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!