Megéri megvenni? Vélemények tapasztalatokat szeretnék kérni?
Ezt így látatlanban nem lehet megmondani: nem a bevétel a fontos, hanem hogy a bevételből a költségek (munkabér, rezsi, adó, stb) levonása után mennyi marad a tiszta haszon?
Bp belvárosában már több, 30-40 éve működő kocsma is tönkrement a környékünkön, mert úgy megemelkedett az alkohol ára (+ az adók)... Bemegy valamelyik üzletláncba, megveszi "fillérekért" a dobozos sört és otthon megisszA.
3 szalon bérleti díja?
Minimális bevétellel számolva 1,5M a bevétel így havonta, ami nem rossz egy kis panziótól amit a törzsvendégek tartanak fent. Mennyibe kerülne?
"visszaesik a forgalom mert fiatalok nem tartoznak a vendégkörbe"
akkor már most ki kell találni valamit a fiatalok bevonzására.
és mennyibe kerül a kóceráj?
Ha jól tudom, már nincs olyan, hogy családtag után adókedvezmény lenne.
Nem tudom, milyen vállalkozási formában működnétek, de minimum 2 embert megkíván a dolog (szerintem többet), és kötelező a minimálbér után adózni, ami kb. havi 60-70 ezer ft, + könyvelő, tehát csak a munkaviszonnyal kapcsolatos kiadások 2 emberre úgy havi 150 ezer ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!