Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Megkértek, hogy legyek papíron...

Megkértek, hogy legyek papíron egy cég tulajdonosa és vezetője?

Figyelt kérdés
Ti belemennétek ebbe? Csak aláírni kell, és más végzi a teendőket. Nekem ez elég gyanús.
2016. júl. 2. 22:12
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

ha börtönbe akarsz kikötni.. akkor hajrá.

"Más végzi a teendőket" - elcsal 400 milla áfát meg csinál egy kis hűtlen kezelést te meg mész a börtönbe, úgy, hogy nem is tudsz semmiről semmit.. de a papíron ott az aláírásod!

Biztos nem tenném meg.. max a saját cégem esetében! de akkor ott én vagyok az atya úristen.

2016. júl. 2. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
most legalább nem a fizetések miatt hőbörög
2016. júl. 2. 22:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom miről beszéltek, de biztos... Amúgy köszi az elsőnek az értelmes választ.
2016. júl. 2. 23:05
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Amúgy hoztak egy szabályozást, miszerint az ügyvezető már anyagilag is felelős lehet bizonyos pénzügyi döntésekért, saját vagyonával.

NE MENJ BELE!

2016. júl. 3. 00:10
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

Csak akkor írd alá ha több milliós adósságot akarsz a nyakadba....

Aki megkért rá mit gondolsz miért keres erre egy palimadarat?

2016. júl. 3. 06:24
 6/8 anonim ***** válasza:
64%

biztos,hogy nem. mit gondolsz, miért nem a saját nevük alatt akarják csinálni? azért,hogy később ne őket vonják felelősségre,hogyha mondjuk adócsalás vagy akármilyen bűncselekmény miatt feljelentik őket.

lehet most kapsz kis pénzt és tök jó lesz minden, de a nagy pénzeket nem te fogod felvenni. de ha jön majd a rendőr, akkor viszont neked kell ülni, nem nekik.

szóval ne. vagy legyen tényleg saját céged,vagy nem. köztes állapot nincs

2016. júl. 3. 07:40
 7/8 anonim ***** válasza:
60%
Ebben amúgy neked mi lenne a jó?
2016. júl. 3. 09:52
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Megkérlek, hogy papíron a hitelem a te neveden legyen, cserében rögvest adok 1 milliót! Áll az alku?
2016. júl. 3. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!