Kíváncsi vagyok a véleményedre, szerinted lehet-e ebből sikeres vállalkozás?
Sziasztok! Szeretném, ha véleményt mondanátok az ötletemről, mely egy új nyelvtanulási módszerről szól: a kitöltés 6 kérdésből áll és 25mpet vesz igénybe.
Mindig az a probléma egy ötlettel, hogy nem kérdezik meg róla az embereket, csak vállalkoznak, így én most a gyakorikerdesek közösségének véleményét kérném :)
Őszintén kérlek, és nyugodtan írj megjegyzést/ötletet/konkrét tanácsot az ,,Egyéb" fülhöz.
docs.google.com/forms/d/1TxTww5YjXV0gs7r4yQaV_iF9EDaXUFHCTcEJCC336Oo/viewform?c=0&w=1
Az előbb kihagytam, hogy a Kindle-ben a fentieken kívül még kifejezetten nyelvtanulókat segítő funkció is van:
-a számodra ismeretlen szavakat kigyűjtetheted, hogy később gyakorold.
-kérheted, hogy a szónak ne rögtön a szótári bejegyzését mutassa, hanem tippet, segítséget adjon a jelentéséhez.
- Vajon az emberekben van annyi kitartás, hogy kiválasszák, az átlagos 5-6 jelentésből melyikkel lesz értelmes a mondat? Vagy általában kudarcba fullad? :P Szótárral sem tudnak sokszor idegennyelvű regényt olvasni, hiszen a szókapcsolat megfejtése körülményes.
- Van például egy One Click Translator nevű bővítmény. Tanult már meg valaki ezzel nyelvet vagy akár a Kindle-vel? Vagy egyszerűen abbamarad a motiváció 5 perc után? :) Ott van a One Click Translator - holnaptól mindenki beszélhetne 10 nyelvet, csak kattintgatnia kellene a cikkeken.Te szivesen használnád?
Egyébként van nekem is egy Kindle Paperwhite 2-m, és a szótár borzalmas számomra, mintha tényleg egy szótárt ütnék fel. Időigényes, mire átbogarászom. De ez csak az én meglátásom.:D Szerintem egy 5ezres szókincset biztosító könyv pár ezer ft-ért, ami előre ki van szótárazva, sok emberen segítene. De lehet elvakult vagyok. Mikor a nemet DSD c1 vizsgámat csináltam, mindent megadtam volna egy ilyen könyvért :D
Átgondolom természetesen, amiket írtatok,köszönöm a véleményeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!