Hogy utasíthatom vissza a munkát, hogy az ne legyen diszkriminatív?
Figyelt kérdés
Kezdő vállalkozó vagyok, nincs nagy tapasztalatom az ilyesmiben, múlt héten telefonon elhívtak felmérni egy házba, a telefonon nem tűnt fel semmi, elmentem a megadott címre és egy brutális cigányputri fogadott, rengeteg nagyon igénytelen ott lakóval, paráztam, de úgy csináltam, mintha komolyan gondolnám, de legszívesebbenelszaladtam volna... Most hogy mondhatnám le ezt a munkát úgy, hogy ne vegyék le, hogy cdak nekik nem akarok dolgozni?2016. jún. 20. 13:27
1/3 anonim válasza:
Megszokod majd a fura helyzeteket , házhoz nem jönnek ha nem jelentkezel . Mindenki betartja a szavát és teljesen fair szerinted ? Ugyan , nem kell foglalkozni ezzel az üggyel .
2/3 anonim válasza:
Felmérni voltál? Akkor semmi gond, adj egy olyan árajánlatot, ami után garantáltan nem keresnek.
3/3 anonim válasza:
.. És az árajánlatban legyen benne egy komoly előleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!