Érdemes eszterga gépbe pénzt fektetni? Lehet vele maszekban jól keresni?
Figyelt kérdés
Mert gondolkodok egy esztergapad vásárlásán, de itthoni használatbaj nem tudnám jol kihasználni.2008. szept. 25. 21:35
1/2 anonim válasza:
Szerintem áldozz rá néhány napot, hogy felmérd a keresletet !
A forgácsolós szakmákról az utóbbi időben azt hallottam, hogy lasszóval sem lehet embert találni sem a szaksulikba, sem a melókhoz. A régi nagy öregekkel sirba megy a szakértelem, a trükkös fogások ismerete.
Édesapámat nyugdíj után még évtizedekig hívták - akár egyszerre 3 helyre is - ezt-azt megcsinálni, még akár 70 évesen is, de nem akarlak befolyásolni !
Tényleg mérd fel, lakóhelyed környékén mennyire lenne a munkádra szükség !
Az biztos, hogy a forgácsolószakmai munkafázisokat nem lehet kihagyni, mással helyettesíteni, egyedi termékeknél ugye nem kifizetődő az NC, CMC technológia...
Én nagyon drukkolok Neked ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!