Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék maszekban körömfesté...

Szeretnék maszekban körömfestést vállalni az ismerőseim körében. Mennyi pénzt kérhetek el érte?

Figyelt kérdés
Már kaptam több helyről visszajelzést, hogy lenne rá igény. Elég ügyes vagyok és megvan hozzá a felszerelésem is. Nem ebből akarok meggazdagodni, de jól jönne egy kis zsebpénz. Házhoz mennék. 18/L
2009. aug. 7. 00:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az egyik műkörmös 700-t kér a festésért, másik 900-t de van 1200-ért is. 1600-t kér az egyik manikűrrel együtt.
2009. aug. 7. 08:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Körömfestést, vagy építést vállalnál? A hugom műkörmös, úgy emlékszem, hogy 1000 forint körül fest körmöt, mintával, kövecskével együtt. Szépen dolgozik nagyon.

ő azt mondja, hogy ismerőstől amúgy nagyon ciki pénzt kérni, sőt van olyan ember, aki elvárja, hogy ingyen dolgozzon:(

2009. aug. 7. 08:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 500Ftért csinálták és nagyon szép lett.
2009. aug. 7. 11:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

sztem a 800-900 a reális. itt pesten. vidéken sztem olcsóbb.

deha ismerősöknek csinálod akkor azért vmi kedvezményt adhatnál :D

2009. aug. 7. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!