Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért szólnak rám az ismerősei...

Miért szólnak rám az ismerőseim, ha a pólómon kívülre kerül a nyakláncom?

Figyelt kérdés
Nem egy vastag fuxot hordok. Pár grammos vékony ezüstnyaklánc. A nő ismerőseim mindig rámszólnak, hogy a pólóm alatt hordjam. Miért nem illik kívül lennie?
2009. okt. 9. 20:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem meg pont az a lényeg, hogy kívül legyen, különben meg minek lenne rajtad? :D
2009. okt. 9. 20:54
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is az a lényeg hogy kívül legyen, különben nem lenne kiegészítő.
2009. okt. 9. 21:08
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

hmmm nekem mindig kivül van de még nem szólt rám senki :o

szerintem tojd le h mit mondanak, ott hordod ahol jól esik XD

2009. okt. 9. 21:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg olyan szimbólum van a medálodon ami nem 'a külvilágra tartozik'? Szerintem nem baj ha kint hordod, én is kint hordom. Ha rajta van valami szép, akkor lássa a többi ember is ;)
2009. okt. 9. 22:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert van egy ilyen íratlan szabály, hogy a nyakláncot, amin nincs medál, azt a ruha alatt hordjuk. Nem ismerem az eredetét, de feltételezem, hogy valami vallási rituálé miatt.
2009. okt. 9. 22:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mindig szólnak, de nekem ez ilyen mindennapi, sosem veszem le. Azt szokták mondani, hogy ezt a fajta sima ezüst nyakláncot kívül hordani cigányos. Nekem tényleg mindenki ezt mondta. Persze a másmilyen nyaklánc az nem gáz, ha kívül van.
2009. okt. 9. 22:36
 7/13 anonim ***** válasza:
47%

pólóra rálógva baromi idétlen.

sokkal szexibb amikor csak 2 oldalt, a nyakon villan fel a nyaklánc, a többi meg megy be a póló alá....imádom..:D

24L

2009. okt. 9. 23:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség, hord kívül nyugodtan, ott kell lennie hogy látszódjon, egy ékszer nem azért van hogy rejtegessük. Konzervatívak azok a nő ismerőseid, de az biztos hogy semmi illemtani oka nincs annak hogy rádszólnak. Hagyd rájuk és hord ahogy jól esik.
2009. okt. 10. 12:31
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

ha vékony és ezüst/arany akk ink. belül. nem tudom miért nekemis szóltak.

ha meg ilyen medálos (nagyobb) és divatos is akk láccodjon(:

2009. okt. 10. 13:32
 10/13 anonim válasza:
0%

szerintem meg azert szolnak rad mert ugy velik hogy azert hordod kint hogy mindenki lassa.

azert szolnak rad hogy mindenki ne egy bocs felvagni akarot lasson benned.

azt javaslom ha nincs feltunesi maniad rakd csak a bluzz ala.

2009. okt. 10. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!