Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Van egy e. v. -om. A foglalkoz...

Van egy e. v. -om. A foglalkozásból eredően mindkét karom megbetegedett. Műteni kell majd, külön-külön. Nem terhelhetném már most sem. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Az álláskeresők vállalkozóvá válásának pályázatán nyertem, ami azt is kimondja, hogy 3 évig nem megyek vissza a segélyezési rendszerbe.

Azt tudom, ha teljes hónapot nem dolgozom, akkor szüneteltethetem a Katás vállalkozásomat, de miből fogok megélni, így egyedül, család és támogatás nélkül?

Ez munkahelyi balesetnek vagy ártalomnak vagy hasonlónak minősül? Nem látok semmilyen kiutat. Segítenétek javaslatokkal? köszönöm szépen előre is.

2016. ápr. 27. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Foglalkozási megbetegedés lehet, üb nem, hiszem nem ért baleset. Táppénz. KAtával kb éhen halás mértékű.
2016. ápr. 27. 17:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Táppénz? De e.v. vagyok. Magamnak nem fogok tudni semmit fizetni. Meg nem is értem hogyan...Teljesen beszűkült a gondolkodásom és azt sem tudom, hogyan tovább...
2016. ápr. 27. 18:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyéni vállalkozó is jogosult táppénzre.
2016. ápr. 27. 18:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Saját keresőképtelenséged esetén nem kell tp-hozzájárulást fizetned.

Na, ezért kell a katásnak is könyvelő...

2016. ápr. 27. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!