Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan kell kivitelezni egy...

Hogyan kell kivitelezni egy eladást egy szupermarketnek?

Figyelt kérdés
Én úgy képzelem el, hogy felhívom, vagy e-mailt küldök, kérdezik mi,yen termék és beszélünk egy időpontot. Egy ilyen konferencia termet képzelek el, kivetítővel, és egy hosszú asztallal, ahol 4-5 ember (idősebb) öltönyben ül. Nálam van egy ppt prezentáció a termékről, és a termék minta, ismertetem az üzleti tervet is, és a prezentáció után, meg eszélünk egy árat és további kérdésekkel bombáznak. Kérdezik, mikorra tudom szállítatni stb. Majd kezet rázunk névjegyeket kapok és mondják, hogy hívnak, ha érdekli őket a dolog. Ez mennyire reális? Illetve mennyire röhögnek ki, ha nem több tízmilliós üzletet ajánlok nekik?
2016. ápr. 20. 17:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem pont a bólogatós részre helyeseltem, hanem azt, hogy mindenkit érdemes meghalgatni és motiválni, hogy ne csüggedjen. Mire megyek azzal, ha lehülyézem és elveszem az önbizalmát? Mitől lesz nekem ettől jobb? Elmagyaráznád?
2016. ápr. 20. 19:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Forditval ulsz a lovon... Ez kb ugy nez ki, hogy fizetsz nekik par milliot, hogy olyan helyre rakjak a termekedet ahol vasarlok is jarnak. Ezekutan keszleten tartassz nalluk jopar raklapnyit arut persze ingyen es bermentve aztan fizetnek ha eladtak.
2016. ápr. 20. 19:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha valaki legyártja a termékedet, eladja neked és te akarod tovább adni, mi a garancia rá, hogy a gyártó nem megy el a teszkóhoz és ő maga adja el a terméket?
2016. ápr. 20. 21:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Én egy nagy kereskedelmi multi központjában dolgozom. Írd meg privátban, hogy mi a terméket és elmondom róla a véleményem, ha érdekel.
2016. ápr. 22. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!