Németországból rendelnék terméket olyan oldalról mint itthon például: a jó fogás. Biztosra szeretnék menni, hogy elküldjék a terméket és ne legyek véletlenül átcseszve. Ezt, hogy tudom kivitelezni?
"A legtobb nemet ugysem fogja neked elkuldeni a cuccot Magyarorszagra"
Kommunikáció kérdése. Ha valaki vizsonylag jó magyarsággal ír, akkor üzletelek vele, ha meg nigériai googlefordítós benyomást kelt a kommunikáció nem állok vele szóba.
A német is pont így van vele. Ebayen rendeltem sokat. Általában ott van hogy hová küldenek, európa, világ vagy csak németország.
Nézd, ha Németországból olyan oldalról rendelnél, mint a Jófogás, akkor SEMMI garancia nincs arra, hogy az eladó elküldi. Ugyanis az ilyen oldalakon nincsenek értékelve az eladók - vagy szerencséd van, vagy nem...
Az Ebay-t nem lehet összehasonlítani egy Jófogással...
"hogy tudom én is biztonságosan megkapni a termékem úgy, hogy ha véletlenül rossz, akkor reklamálni tudjak és a pénzt vissza tudjam igényelni a számlámra"
Azt azért kalkuláld bele, hogyha rossz a termék, akkor vissza is kell küldened az árut az eladónak, ami megint csak nem 2 ft. Szerencsés esetben megkapod a visszaposta árát az eladótól - szerencsétlen esetben azt sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!