Saját szerensejáték oldalt szeretnék indítani amihez egyébként minden megvan, csak mégis maga az elindításával érdekelne pár dolog?!
Mint pl:
-Hogy adóztatják az oldalt
-Milyen reklámcéget érdemes megkeresni a reklámozáshoz
-Melyik bankkal érdemes leszerződni pay-pal-os fizetési lehetőség miatt.
-Hány fővel érdemes az oldalt vezetni irányítani (itt gondolok az adminisztrátori munkákra, karbantartási feladatokra, egyéb dolgokra)
A primitív lekezelő feltételezésed nem érdekel....
Értelmes kommenteket várok...
Bizonygatni nem fogok :)
Szerver megvan programozó aki megcsinálja szintén...
Tőke szintén....
A vevők állandóan reklamálnak, nem értik a játék menetét, el kell nekik magyarázni, folyamatosan upsale-elni kell őket (h költsenek többet, bónuszokat ajánlani Skype-on, telefonon egyeztetni.
Gond a REFUND, azaz a pénzvisszatérités, ezért az ügyfeleket folyamatosan monitorozni kell.
Aki csaló, mindig azt állitja, hogy ellopták a bankkártyáját és jogosulatlanul használták, igy mindig pénzvisszatéritést kap.
Csak azt akarom mondani, az oldal nem megy magától, ha túl sokan tesznek panaszt, jelentős birságot kaphatsz.
Én tréningen kezdtem, 15-20 an voltunk, kb 12-en maradtunk. Az ügyfeleket kategorizáltuk, a rendszer elég bonyolult volt.
Sajnos semelyik más kérdésedre nem tudok felelni, internetes reklámfelület volt meghatározó, az adózásról nem tudok.
Viszont birságokat fizettünk rendesen.
Milyen büntetésre gondolsz "már itt az elején"?
Miért kapnám a bírságot?
A csalókat viszonylag ki lehetne küszöbölni 1-2 olyan információ elkérésével a fizetéskor amit más nem tudhat a kártya tulajdonosán kívűl pl olyanra gondolok, hogy Regisztrációnál megkell adnia egy olyan kérdést amira cask maga tudja a választ és ez a krédés minden fizetés/vásárlás előtt felugrik és cask a helyes válasz megadása esetén engedni a vásárlást/kifizetést.
Mindenféle hasznos információt várok mert ez nekem még új.
Szerencsejáték ebben az országban állami monopólium.
Hogy te ezt elindítsd legalább olyan feltételeknek kell megfelelni, mint egy pénzintézet.
Az pedig 250 millió egy bankszámlán, ami biztosíték.
Priviben értekeztem vele 500 000-e van, hajrá, ne add fel, sok sikert...
A kacajra ne figyelj rajtad, akarom mondani veled nevetünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!