Mennyit érhet a földem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretném eladni a földem,jelenleg bérli egy illető, de vevő rá, hogy megvásárolja. Szeretném előtte körül járni a témát,hogy ne legyek átrántva.. tehát a föld 1 ha 2186 m2 területű, 8 AK értékű szántóföld. Kérem, ha valaki hozzáértő olvassa, segítsen!2016. ápr. 7. 10:45
1/6 anonim válasza:
Csak a lényeget nem írtad le: hogy hol van
Na mindegy: itt van egy link, tudod nézegetni az ingatlan árakat - azt hiszem, nem csak lakást mutat.
De ha beírod a google keresőbe a települést, szántóföld ára, akkor talán úgy is kiadja.
2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi! Vidéken, Hajdú-Biharban van a föld!
2016. ápr. 7. 10:58
3/6 anonim válasza:
Akkor lényegesen kevesebbet, mintha pl. a nyugati határ szélénél lenne.
4/6 A kérdező kommentje:
Mégis mennyi az a lényegesen kevesebb?
Ennyit tudok még hozzá rakni: [link]
2016. ápr. 7. 11:44
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, nem vagyok ingatlanszakértő, de amint írtam az első hozzászólásomban: írd be a keresőbe, hogy szántóföld ára meg a megyét és nézegesd, hasonlítsd össze az árakat
6/6 anonim válasza:
Amennyit adnak érte. 8 AK elég rossz minőségű lehet, bár arrafelé jó földek vannak. GY-M-S megyében olyan 1,5 millió hektáronként. Kérdezd meg a falugazdászt, ő képben van és neki biztosan van olyan ismerőse is aki megvenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!