Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha van 300 hektár földem, és...

Ha van 300 hektár földem, és azt bevetem repcével, akkor emnnyi hasznom jön év végére?

Figyelt kérdés
Aratást fizetnem kéne. Permeteznem kell. Mennyi, a költségvetés, illetve a bevétel
2014. nov. 9. 11:51
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, 30 hektár föld. Nem 300.
2014. nov. 9. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:

"Bocsánat, 30 hektár föld. Nem 300."

Nem mindegy :D De, ha ilyen szintű kérdést teszel fel, akkor feltételezem, hogy szinte semmit sem értesz a mezőgazdasághoz. Inkább add bérbe pénzért, és akkor nyugodt lehetsz. A szakmai tudás és a felszerelések hiánya miatt óriásit buknál.

2014. nov. 9. 14:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazad van, nem értek hozzá, de nem azt kértem hogy engem elemezzél ki. Hanem azt hogy ebből mennyi bevétel származik.
2014. nov. 10. 13:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Figyelj. Ez nem olyan, mint a fizetésed, hogy jön minden hónapban, ha fúj, ha esik. Ez a mezőgazdaság. Egy év sem olyan, mint a másik. Aszály, sok esőzés, vadkár stb..... Ezt így nem lehet megmondani.
2014. nov. 10. 20:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában vagyok. Az is számít milyen minőségű a föld. Tudom hogy nem havonta keresek belőle, világos hogy mikor eladom. De egy körülbelüli értéket kérek szépen.
2014. nov. 11. 11:39
 6/7 anonim ***** válasza:

google: termésátlag

google: ár ft/kg

start menü---számítógép = a kérdésedre a válasz

Ha ennyire teszetosza vagy, akkor inkább add bérbe!

2014. nov. 11. 21:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp egy hozzávetőleges összegre vagy kíváncsi, akkor támogatással együtt olyan 100e/ha.
2014. nov. 12. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!